torsdag 31 december 2009

Gott nytt år!

Ja, så var det årets sista dag. På det hela taget ett intressant år, skulle jag vilja säga. Jag la ner företaget, fick nytt jobb, hade en hel del turbulens på det privata planet med vänner som visade sig vara falska vänner, återknöt kontakten med några gamla vänner jag förlorat (jippiiiii!) och dessutom fick min väninna en son på julafton (snacka om julklapp!) och jag fick veta att jag har jobb hela 2010. Jag har dessutom lärt mig en hel del om mig själv vilket aldrig är fel. Med sönerna är allt perfekt, jag har inga problem där överhuvudtaget trots att jag har en tonåring i huset... Det ser bra ut inför 2010!

Finns det någon smolk i glädjebägaren då? Jo, det finns det. Torkan jag befunnit mig i sedan Stilla Veckan fortsätter. Vår Herre verkar hålla sig borta. Jag har alltid sagt till andra att man inte ska basera sin tro på sina känslor så det är väl dags att jag gör som jag säger, eller hur? Man ska vara försiktig med vad man säger när Vår Herre lyssnar...

Till er alla som läser min blogg vill jag säga: GOTT NYTT ÅR! Må det för er bli ett välsignat år, fyllt av kärlek, vänskap och lycka!